lunes, 15 de diciembre de 2014

ESPAI DONA DOSRIUS: TALLERS TARDOR - HIVERN 2014

Des de l’espai Dona us volem informar que el proper Gener comencen nous cursos i tallers que formen part de l'àrea de cura del cos i la ment. Reserva't un temps per l'exercici i augmenta la teva energia vital !!!!!

CLASSES SETMANALS DE ZUMBA 
L’objectiu principal del Zumba és realitzar un treball cardiovascular que inclogui els exercicis bàsics del Fitness i d’aquesta manera poder mantenir el nostre cos en forma i amb plena vitalitat.


CLASSES SETMANALS DE PILATES 
El mètode Pilates és un conjunt d’exercicis centrats en el desenvolupament dels músculs interns per al manteniment de l’equilibri corporal i mental.


CLASSES SETMANAS DE TAI-TXI TXUAN - TXI KUNG
Vine a gaudir d’aquesta Pràctica mil•lenària per calmar i relaxar la ment i el cos alhora que fem augmentar la nostra energia vital.
Aprèn l’art de la fluïdesa i l’harmonia de l’interior juntament amb l’exterior.


Inscriu-te i gaudiràs de la teva salut!

Per a rebre més informació i/o inscripcions teniu a la vostra disposició el nostre mail: espaidonadosrius@gmail.com, i el telèfon de contacte 937918014 Ext. 4

També podeu seguir-nos a travès de facebook i twitter i estar informats de diferents noticies i aspectes relacionats amb els àmbits de la salut, igualtat dona/home,  violència de gènere, educació, infància, entre d’altres...
 
Facebook
https://www.facebook.com/pages/Espai-Dona-Dosrius/691578684237468?fref=ts

Twitter
https://twitter.com/espaidonadosrius

No hay comentarios:

Publicar un comentario