viernes, 7 de noviembre de 2014

Festa Major Dosrius 15 i 16 de novembre

Sant Iscle i Santa Victòria

Programa de Festes
Dissabte 15
Commemoració 300 anys de la Guerra de Successió al municipi de Dosrius.
17:00h. Conferència "El municipi de Dosrius al segle XVIII" a càrrec de Neus Alsina Boix, Mª. Àngels Jubany Pinós i Marc Bosch de Dòria. En acabar la conferència hi haurà un berenar teatralitzat del segle XVIII. Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament de Dosrius.

17:00h. Conta-Contes per a nenes i nens. En acabar hi haurà berenar per a tots els nens i nenes. Lloc: Plaça de l'Ajuntament.

Organitza: Regidoria de Cultura i Arxiu Municipal de Dosrius

Diumente 16
08:30 Marxa de Santa Victória. Dos recorreguts (19 i 14 Km9. Inscripció: 8€ anticipada i 12€ el mateix dia. Avituallament, esmorzar i bossa de regal per a tots els participants. Lloc d'inici: Plaça de l'Ajuntament. Organitza: Centre Excursionista Dosrius.

10:00h. 11ª Fira d'Entitats. Vine a conèixer la feina que porten a terme les nostres entitats. Durant el matí hi haurà inflabes infantils i ballada de gegants a càrrec de la Colla Gegantera de Dosrius i la Colla Gegantera i Grallera d'Aiguafreda.
La fira estarà oberta fins a les 13:00 hores. Cloenda a càrrec de la Colla Gegantera de Dosrius i el grup de batucada Tutubatum.
Lloc: Mercat municipal
(Col-labora: Diputació de Barcelona)

10:30h. Missa Solemne en honor a St. Iscle i Sta. Victòria, Sants Patrons de la Parròquia de Dosrius. Lloc: Església de Dosrius.

17:00h. Escenificació Audiovisual i Plàstica de "El Martire de Sant Aciscle i Sta. Victòria" presentada pels infants de la catequesi de les tres parròquies municipals.
Organitza: Catequesi Infantil. Lloc: Església de Dosrius

Agraïments:
Comissió de Festes de Dosrius, Arxiu Municipal de Dosrius, Centre Excursionista Dosrius, a totes les entitats que participen a la Fira d'Entitats i a totes aquelles persones que han fet possible aquesta Festa Major.

No hay comentarios:

Publicar un comentario